Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Καλή Ανάσταση!!!

Και λίγο πριν οι καμπάνες αναστάσιμα ηχήσουν και τα βαρελότα βροντοχτυπήσουν
 νά'μαι κι εγώ στα γρήγορα με μια ευχή βγαλμένη
 μέσα από την καρδούλα μου για σας αγαπημένοι!!!!! :) :) :)
Οπου και ό,τι κι αν πιστεύετε πολυαγαπημένοι μου, σας εύχομαι, ολόψυχα, να βρείτε το κουράγιο και τη δύναμη να ζητήσετε κι εσείς να περάσετε το δικό σας Γολγοθά, να σηκώσετε το δικό σας σταυρό και φυσικά να ζήσετε τη δική σας ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!
Με απέραντο σεβασμό και συγκίνηση υποκλίνομαι στον μέγα διδάσκαλο (όποιο όνομα θέλετε δώστε) και τον μακαρίζω που ευλογήθηκε να βιώσει την κόλαση του, κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή του και ...... "θανάτω θάνατον πατήσας" έζησε την Ανάσταση του!!!
Σε όλους μας εύχομαι για μια ακόμα φορά το φως της Αγάπης και της Ανάστασης να φωτίσει επιτέλους την καρδιά μας και να φέρει την πολυπόθητη ανάσταση στις ζωές μας!!!! Να περάσετε υπέροχα όπου και μ'όποιον κι αν είστε !!!

Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!!


Υ.Γ. Και μόλις συνέλθω από τον τζάτζικον τον τσουχτερόν και τον κάτσικον τον ψητόν, που θα χτυπήσω αλύπητα παρά τις δυσανεξίες μου, θα έρθω κοντά σας με άλλον αέρα και με πολλά πολλά νέα!!!!!!
Μέχρι τότε, την αγάπη μου  και τα άπειρα φιλιά μου. Να περνάτε τέλεια και να έχετε πρόχειρη καμιά σοδίτσα δια τα περαιτέρω ..................!!!!! :) :) :)